Welcome Peeps!
Follow Dashboard
Fall for you, Anep
Sunday, January 27, 2013 | 0Superstar (s)!


Babe, thanks for accepting me to be yours :'D Thanks for the 27/12/12 my dear. Seriously aku happy dengan kau senget. Even kau nie suka sakat aku, tapi aku tetap happy. Kalau nak cakap pasal sayang tuu. Takde laa banyak mana lagi, yelaa kita baru lagi kan. Tapi bila dengan kau, aku rasa aku tenang sangat. Thanks sepet. Aku nak hargai kau. InshaAllah aku akan jaga kau. Aku pun harap relationship kita kekal lama. Aminnn :') Babah dengan ibu pun dah tahu pasal kita. So, aku takde lah risau sangat kalau nak keluar or cerita pasal kau dekat diorang. Please babe, take care of our relationship. Aku sayang kau.

Ingat satu benda jelaa, aku sayang kau. InshaAllah aku akan jaga kau sebaik mungkin. Kau sendiri tahu kan aku jaga kau macam mana. Tak tahu? Hahaha, kau memang senget! haha. Oh, kita memang ade break sekejap aritu kan? Tapi takyah kira eh. Break pun dua hari jee (tu pun macam couple), pastu kita couple balik kan? Hahaha, sakai k sakai.

Btw, happy anniversary one month my dear :'D Terasa cepat pulak. I love you so much :* Hope kita kekal lama. Aminnn..... Please be mine forever, Anep. Sincerely from Yaya :D


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello Peeps! Yaya here~ Thanks for visiting my blog! Please come again. Iswa Family tetap dihati :** Babah & Mama segala galanya :D Click Diary, About, Loves & Site untuk lebih mengenali saya!
Taken By Mohamad Hanif ❤


Diary About Loves Site


Let's Be Friends!

❤Facebook: Nur Amiera ❤Instagram: AmieraAnuwar ❤Keek: AmieraAnuwar ❤Twitter: AmieraAnuwar.


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : Amiera Anuwar

Best View at GOOGLE CHROME!